Information om Roskilde Festival 2019

Så er det slut for i år.

Roskilde Festival 2019 foregår fra og med lørdag d. 29. juni til og med søndag d.7 juli, dog skal vi også have vagter mandag d. 8. juli til kl. 14.00. Musikperioden er onsdag til og med lørdag.

I år skal vi bruge 187 personer ligesom sidste år.

Jeg har fået lovet at få vagtplanerne omkring 1. maj i år. Så skal der bruges nogle dage til til at lave vagtplan for deltagerne, men det bliver meget tidligere en sidste år.

Der bliver en del ændringer med containerpladserne, og de oplysninger burde vi også have omkring 1. maj. Der vil blive indsat et kort over festivalpladsen, så man kan se de omtrentlige placeringer af containerpladserne

Men vi har dog fået nogle oplysninger om i år.

  • Fællesteltet kommer til at ligge ved port 3 som de 2 sidste år.
  • Backstage Village flytter om vest for Orange og at Apollo-scenen kommer til at være ved Port 3 – altså i “veres forhave”. (Godt vi har ørepropper)
  • Volunteers Lounge bliver udvidet, hvorfor der flytter en del andre baser/foreningstelte ind mellem os og “den sorte toiletbygning”.
  • Så skal jeg hilse fra Charlotte, Pernille og Anja, der heldigvis igen i år skal være vores kontakter på Festivalen. Pernille på ReAct og Anja ved containerne. Charlotte svæver over det hele.

I år har vi fået lov til at bruge et antal børn og børnebørn som vagter, de skal dog være villige til at tage nattevagt, og alle deres vagter skal ligge i perioden onsdag til og med mandag, da man ellers ikke kan nøjes med 24 timers arbejde.

Vi har haft en godt møde med Festivalledelsen og har fået lovning på at vi vil få hurtigere besked om vagtplanen så den kan lægges tidligere end før.

Vore opgaver bliver de samme, dog ændres der lidt på containerpladserne og ReAct bliver nok igen delt så der vil være en base i Øst og en i Vest

Der vil blive mere økologisk mad og frugt i fællesteltet.

Vi laver vagtplanen lidt om så tiden viser hvornår der skal mødes i fællesteltet. Vagterne på containerpladserne er uændret 8-14, 14-20, 20-02 og 02-8

Vagterne i fællesteltet skal møde kl 7 om morgenen så de kan nå at have kaffe mv. klar til vagterne der alle skal være i fællesteltet ½ time før.

Så vagtskemaet ændres til 7.30 -14.00, 13.30 – 20.00, 19.30 – 02.00 og for natten 01.30 – 08.00

Men vagterne i fællesteltet  er 7.00 -13.30, 13.00 – 19.30, 19.00 – 01.30 og for natten 01.00 – 07.30

Vi har besluttet at orienteringsaftenen, der afholdes hvert år ca 1 uge før festivalen, kun er for nye deltagere. Alle vil få et fyldigt referat hvor der øverst vil stå eventuelle nyheder

..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *